Összeállítottunk egy anyagot arról, hogyan zajlik a fotózás a Wedding is Coming csapatával. Segít nektek abban, hogy felkészüljetek, melyek azok a pillanatok, amit érdemes megörökíteni. Természetesen minden esküvő egyedi és megismételhetetlen, ezért egyéni elképzeléseiteket is megvalósítjuk.

A nagy nap előtt mindenképp fontos a JEGYES fotózás. Ezen az alkalmon megismerkedünk, ez segíti a későbbi fotózások menetét, ti is könnyebben fogtok feloldódni a kamera előtt. Sőt, az itt készült képeket esküvői dekorációként is felhasználhatjátok!

Az esküvő napján az első fontos momentum a meghitt készülődés: ez nagyjából húsz percet vesz igénybe és olyan képek készülhetnek, ahol a koszorúslányok körbeveszik a már majdnem teljesen kész menyasszonyt, utolsó simítások, csokornyakkendő megigazítása, tökéletes frizura/smink elkészítése.

A következő felvonás, ami egyben a kedvencünk is a FIRST LOOK. Egy csodálatos, intim pillanat, amikor a menyasszony és a vőlegény először pillantják meg egymást. Higgyétek el, ti is imádni fogjátok ezeket a képeket. 

Majd jön a várva várt rész, maga a SZERTARTÁS. Igyekszünk észrevétlenek maradni, hogy nektek csak egymásra kelljen fókuszálni, de  muszáj közel is lennünk a fontos pillanatokban, mint gyűrűhúzás, első hitvesi csók.

A szertartás után készülnek a CSOPORTKÉPEK, fontos, hogy létszámtól függően, de azért minimum egy órát szánjatok erre az esküvői menetrendben. Ha készítetek előre egy listát, hogy ki – ki után következik, az meggyorsítja folyamatot, illetve a ceremóniamester vagy vőfély segítsége is rendkívül hasznos a koordinációban. A csoportképek végső momentuma a csokordobás.

Javasoljuk, hogy a KREATÍV fotózás egy másik napon legyen mint maga az esküvő. Ennek egyik előnye hogy kétszer is felvehetitek a ruhátokat, és tapasztalataink azt mutatják, hogy sokkal jobb képek készülnek, ha nem kell rohanni az esküvő napján. Ha elsőre talán kényelmetlennek is hangzik, hogy újra fel kell venni a teljes esküvői szettet, higyjétek el megéri. Ha az esküvő napján tartjuk a kreatív fotózást is, fontos, hogy aranyórában történjen a fotózás, ekkor készülnek a legszebb képek. Ez nyáron általában 18:30 és 20:00 óra között van, a kreatív fotózásra is érdemes egy órát szánni.

A vacsora és a party helyszínén megörökítjük a dekorációt, a terítéket, az elbűvölő kis részleteket. Természetesen, magát a vacsorát nem fotózzuk. 🙂

A NYITÓTÁNC minden apró elemét megörökítjük, hogy nektek is maradandó emlék legyen. Majd elkezdődik a hajnalig tartó mulatság, ahol szintén jelen vagyunk minimum éjfélig és az este további programjait is lencsevégre kapjuk!

Ahogy az elején is írtuk, igyekszünk minden elképzeléseteket valóra váltani, tehát a fotózás menetét a ti igényeitekre szabjuk. 

Szeretnétek, hogy a ti is esküvőtöket is a Wedding is Coming csapata örökítse meg?