Elhoztuk kedvenc helyszíneinket, ahol csodálatos képek készülhetnek rólatok, legyen szó jegyes vagy esküvői kreatív fotózásról.

Természetesen nem ragaszkodunk ezekhez a helyszínekhez, ha konkrét elképzelésed van a fotózás helyszínét illetően, írj nekünk és megvalósítjuk álom fotózásod!

Esküvői fotózás wedding is coming rusztikus elegancia

Hármashatár-hegy

Budapestről könnyű megközelíthetősége és csodálatos panorámája miatt méltán népszerű helyszín! 

Budaörsi kopárok

Vadregényes, mégis letisztult táj, ahol a szél játéka megszépíti a képeket. Természetesen naplementében a legszebb!

Mogyorósbánya

Mogyorósbánya kősziklája, a Mogyorósi-hegy ideális helyszín egy őszi fotózáshoz. A színpompás levelek és sziklák tökéletes háttered lehetnek!

Kreatív fotózás wedding is coming Mogyorósbánya

Brunszvik-kastély

Igazi klasszikus kastélyi hangulat, ahol még Beethoven is zongorázott. A kastély hatalmas angolkerttel rendelkezik, ahol gyönyörű, letisztult képek születhetnek.

Fűvészkert

Az ikonikus Füvészkert remek választás akár páros, akár egyéni fotózáshoz. Pálmaház különleges hátteret nyújt és esős időben is fotózhatunk!

Lupa-tó

Exkluzív tengerparti hangulat Budapesttől alig félórára. A Lupa-tónál készült képekről meg sem lehet mondani, hogy Magyarországon készültek, tökéletes helyszín egy nyári, egyedi fotózáshoz!

Kreatív fotózás wedding is coming Lupa-tó

Kálvária-hegy

A Budai-hegység egyik legszebb túra útvonalán elhelyezkedő Kálvária-hegy élénk zöld fűjével igazi angol romantikus fotózásra is tered ad. 

Somlyó-hegy, Fót

Budapesttől alig fél órára csodálatos kilátás tárul elénk a Somlyó-hegy tetejéről. Remek helyszín, változatos háttér, és még vízpartot is találunk a közelben!

Pilis-hegység, Dunakanyar

Duna, hatalmas erdők, zöld tisztások, mi kell még egy elbűvölő fotózáshoz? Ó igen, a panoráma, ami egyenesen a Dunakanyarra néz.