Esküvői videó

Highlights esküvői videó

A legfontosabb pillanatok egy rövid, hangulatos kisfilmben. Esküvői videóinkkal pár percben adjuk vissza azt a különleges atmoszférát, ami a nagy napon körülvett titeket. Az egyre népszerűbb videók, az esküvői légkör esszenciáját hivatottak megörökíteni, hogy amikor megnézitek, visszarepítsenek titeket a legszebb napotokra: újra érezhetitek a virágok illatát, a menyasszonyi ruha suhogását, és átélhetitek azt a semmihez sem fogható édes izgalmat.

„Köszönjük, hogy ilyen csodálatos filmet kaptunk tőletek! Bármikor szívesen újranézzük, mert olyan, mintha ismét ott lehetnénk a kedvenc napunkon.”

Anita & Márk

Professzionális, hollywoodi minőségű technológiánkkal örökítjük meg a nagy napotokat. Kisfilmeteket személyre szabjuk: választhattok saját aláfestő zenét, a ti kedvenc pillanataitok fognak a videóban szerepelni, akár a szertartáson kívül is forgathatunk kreatív videót.

Egészítsétek ki ti is képeiteket egy egyedi videóval, amit mindig öröm lesz újranézni, megmutatni később a gyermekeiteknek, unokáitoknak. Egy saját film, ami örökké a megdobbantja szíveteket, megidézi a kivételes atmoszférát, ami a felejthetetlen napotokon körbeölelt titeket.